Nieuw!

Soms komen er opdrachten voorbij die voor meer klanten geschikt zijn. Deze producten en ideeën worden hier zichtbaar voor iedereen, zodat ook u er van kunt profiteren.

toblerone_1200x300px
De toblerone verpakking is daar een goed voorbeeld van. In opdracht gemaakt, maar hoe leuk is het als ook uw bedrijf dit product kan inzetten tijdens een beurs of evenement. De verpakking heeft 3 te bedrukken kanten en is dus geschikt voor een boodschap, bedrijfsinformatie, een spreuk etc.

Op zoek naar iets voor de feestdagen zoals Sinterklaas? Uw medewerkers zouden het zeker op prijs stellen wanneer ze een kleine attentie ontvangen in deze leuke, maar voor veel bedrijven ook drukke maand. De kerstdagen wordt veelal gebruikt om medewerkers en klanten te bedanken voor hun inzet en opdrachten. Maar waarom niet een gebaar voor Sinterklaasavond. Een zakje chocolademunten met een kaartje ‘bedankt voor je inzet’ er bij. Of een voorraadpotje gevuld met pepernoten, voorzien van een sticker of etiket.

Studio Eight staat altijd open voor nieuwe ideeën.
Dus schroom niet om contact op te nemen met ons, nog nooit hebben wij een klant in de kou laten staan en nog nooit hebben wij nee verkocht.