De oplossing

Waar Studio Eight goed in is?

Ontwerpen en opmaken van on- en offline communicatie uitingen

Deadlines zijn de uitdaging en worden altijd gehaald

Er is 1 aanspreekpunt waardoor er snel geschakeld kan worden

magazineplank2

Ook de oplossing voor jouw bedrijf

De specialiteit van Studio Eight is, zoals reeds genoemd, het ontwerpen en  opmaken van papieren en digitale communicatie-uitingen. Het gaat hierbij veelal om magazines, nieuwsbrieven, kranten, advertenties, folders, huisstijlen, handleidingen en catalogi.

Vanuit een beknopte briefing maak ik een opzet van een goed, en binnen het bedrijf passend, ontwerp. Hierna kan het snel gaan, wijzigingen worden altijd dezelfde dag of binnen 24 uur doorgevoerd, hierdoor kan een flyer, advertentie of kleine brochure al binnen twee dagen gerealiseerd worden. Snel schakelen maakt het mogelijk dat (spontane) communicatie-ideeën ook snel bij de klanten kunnen liggen.

Studio Eight maakt gebruik van fotografen, digitale beeldbanken en door de klant aangeleverde beelden voor de ontwerpen. Teksten worden veelal aangeleverd maar desgewenst kan er ook een tekstschrijver worden aangesproken.

Na akkoord van de uiting kan een digitaal product op de website worden geplaatst of naar de drukker verzonden worden. Voor kleine oplages wordt print productie aangeraden, voor grote oplages meer dan 1.000 exemplaren is het al snel voordeliger om het te laten drukken. Studio Eight heeft goede contacten met een aantal drukkerijen door het hele land heen. Hierdoor is een juiste prijs/kwaliteit verhouding gegarandeerd voor iedere communicatie-uiting.

Kortom kan u een complete oplossing bieden voor uw opdracht. U kunt zich concentreren op het bekijken van het ontwerp, feedback en akkoord geven voor druk en print.