Project Category: Flyers

Jump.City Folder

Lets Jump!

Jump.City is het mega coole indoortrampolinepark van Heerhugowaard. Springen op trampolines is heel erg leuk maar ook nog eens heel gezond.  De combinatie van sport en fun maakt dat Jump.City leuk is voor iedereen.

Wij maakte voor Jump.City deze folder. Vol met informatie over vrij springen, minijump voor de kleintjes, freerunlessen, feestjes en natuurlijk de discoavond. Een verrassende folder waar je echt alle informatie kunt vinden over Jump.City.

Eclips flyer

Kindcentrum Eclips in Heerhugowaard is in 2016 gestart. Ze hebben Studio Eight gevraagd om het logo te ontwerpen en flyers om iedereen in Heerhugowaard op de hoogte te stellen van het nieuwe kindcentrum.

Eclips kindcentrum

Cup of Sup – supschool

Supschool Cup of Sup is gevestigd in Broek op Langedijk. Onder leiding van Jennifer sup je door het duizend eilandenrijk. Wij maakte het ontwerp voor de visitekaartjes en maakte een flyer.

diverse: Bolle Buik Folder

Pannenkoekenrestaurant, speeltuin, kabouterpad, midgetgolfen en ook nog ruimte voor feestjes, dat is De Bolle Buik!

Er is zoveel informatie om te delen dat het een hele uitdaging was om dat allemaal in een A5 folder te zetten. Maar ook deze keer is het weer gelukt om een overzichtelijk communicatie middel te maken. Geheel in de vernieuwde huisstijl. Goed leesbaar, overzichtelijk, informatief en zeker eentje om te bewaren in de keukenla.

Studio Eight verzorgde het ontwerp, de fotografie en het drukwerk.