Project Category: Laat je verrassen

Jump.City Folder

Lets Jump!

Jump.City is het mega coole indoortrampolinepark van Heerhugowaard. Springen op trampolines is heel erg leuk maar ook nog eens heel gezond.  De combinatie van sport en fun maakt dat Jump.City leuk is voor iedereen.

Wij maakte voor Jump.City deze folder. Vol met informatie over vrij springen, minijump voor de kleintjes, freerunlessen, feestjes en natuurlijk de discoavond. Een verrassende folder waar je echt alle informatie kunt vinden over Jump.City.

Mijn werk mijn leven

Studio Eight verzorgde de vormgeving en opmaak van dit boek. Dit is het boek van Bert Hellinger dat je gelezen moet hebben. Zijn levensverhaal is boeiend maar de inzichten die hij heeft opgedaan door familieopstellingen zijn het grootste geschenk.

Mijn werk mijn leven – Bert Hellinger

uitgeverij
Het Noorderlicht – website

Eclips flyer

Kindcentrum Eclips in Heerhugowaard is in 2016 gestart. Ze hebben Studio Eight gevraagd om het logo te ontwerpen en flyers om iedereen in Heerhugowaard op de hoogte te stellen van het nieuwe kindcentrum.

Eclips kindcentrum

Stressballen

Stress! Daar hebben we allemaal wel eens last van. Bij Wassink Autogroep weten ze er alles van. Voor een leuke gimmick op de beurs hebben wij de stressballen voor ze verzorgt.

Ook een leuke gimmick nodig voor de beurs? Neem contact met ons op.

Senza menubordje

Senza Leuk en Lekker heeft een terras buiten. Wil je iets bestellen dan kan dat vanaf dit menukaartje!

Roll up banners

Roll-up bannersEen heel fijn communicatiemiddel is natuurlijk de Roll-up banner. Wij maakte de afgelopen jaren talloze banners.

Hieronder een kleine greep uit de ontwerpen.

Heb je een banner nodig? Neem dan eens contact met ons op.

yronart

Op de website YronArt.nl vind je handgemaakte kunstwerken van metaal. Ieder kunstwerk is dus echt uniek!

Studio Eight maakte de website maar ook de fotografie van de kunstwerken.

Ik doe het!

Het leven houdt niet op bij zestig. Sterker nog, het lijkt opnieuw te beginnen, getuige de levenslustige senioren in dit boek. IK DOE HET! staat vol met verhalen van mensen die hun dromen verwezenlijken op latere leeftijd. Dromen, groot of klein, die altijd al `sudderden’, maar die nog niet waren gerealiseerd. Herkenbaar? Nieuwsgierig? Het boek IK DOE HET! is er voor iedereen die zich oriënteert op een nieuwe impuls in het leven, of ervan droomt. IK DOE HET! is een initiatief van Mireille Goedkoop (1973) en Michiel van der Ham (1966).

Studio Eight verzorgde de vormgeving en opmaak van dit bijzondere en inspirerende boek.

ISBN: 9789081713719

Verkooppunt: Bol.com

Cup of Sup – supschool

Supschool Cup of Sup is gevestigd in Broek op Langedijk. Onder leiding van Jennifer sup je door het duizend eilandenrijk. Wij maakte het ontwerp voor de visitekaartjes en maakte een flyer.