Creatie en opmaak

Van een logo ontwerp tot een creatieve aanvulling op de huidige communicatiemiddelen of huisstijl. Passend bij de doelgroep en uitstraling van jouw bedrijf. Dat kan een advertentie zijn maar ook een verpakking, flyer, boek of…

Creatie en opmaak
Ik geef vorm aan elke uiting die jij je maar kunt voorstellen. Grafische vormgeving, is de kracht om de boodschap ook daadwerkelijk te laten communiceren met de doelgroep. Wanneer tekst, beeld en huisstijl op de juiste manier gecombineerd zijn, zal de uiting (de opmaak en de creatie) effect realiseren. En dat is natuurlijk het doel. Effect.

De kracht
Heb je snel een advertentie nodig, een social media uiting, een brochure.. noem het maar op en ik regel het voor je. Ik werk snel en nauwkeurig. Dat betekend dat als jij me in de ochtend bel over een advertentie die gemaakt moet worden, jij mij alle input geeft, ik de advertentie dezelfde dag aan je terug stuur. Korte en snelle lijnen!