De oplossing voor jouw bedrijf

Bij ons ben je aan het juiste adres voor iedere grafisch vraagstuk.

Van briefing tot product
Vanuit een beknopte briefing maak ik een opzet van een goed, uiteraard binnen het bedrijf passend, ontwerp. Hierna kan het snel gaan, wijzigingen worden altijd dezelfde dag of binnen 24 uur doorgevoerd, hierdoor kan een flyer, advertentie of kleine brochure al binnen twee dagen gerealiseerd worden.

Snel schakelen maakt het mogelijk dat (spontane) communicatie-idee├źn ook snel bij de klanten kunnen liggen.

Hulplijnen
Studio Eight maakt gebruik van fotografen, digitale beeldbanken en door de klant aangeleverde beelden voor de ontwerpen. Teksten worden veelal aangeleverd maar desgewenst kan er ook een tekstschrijver worden aangesproken.

Printen of drukken
Na akkoord van de uiting kan een digitaal product op de website worden geplaatst of naar de drukker verzonden worden. Voor kleine oplages wordt print productie aangeraden, voor grote oplages meer dan 1.000 exemplaren is het al snel voordeliger om het te laten drukken. Wij hebben goede contacten met een aantal drukkerijen door het hele land heen. Hierdoor is een juiste prijs/kwaliteit verhouding gegarandeerd voor iedere communicatie-uiting.

Kortom ik kan jou een complete oplossing bieden voor alle communicatie uitingen. Dan heb jij tijd over om je te concentreren op het bekijken van het ontwerp, feedback en akkoord geven voor druk en print.