Project-tag: <span>design</span>

De Bolle Buik, een begrip in Heerhugowaard

De Bolle Buik hier kun je je als gezin een hele dag vermaken! Beginnen in de speeltuin waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Tussendoor een potje midgetgolfen en de dag eindigen met een smakelijke pannenkoek.

De website van De Bolle Buik was toe aan een nieuwe vormgeving. Het interieur van het restaurant en de bar hebben in 2019 al een metamorfose ondergaan, dus de website kon niet achterblijven.

Omdat De Bolle Buik zoveel te bieden heeft is er goed nagedacht over welke pagina’s nu echt belangrijk zijn. Wat willen mensen weten die de website bezoeken. Dat was het uitgangspunt. En uiteraard hebben we zoveel mogelijk informatie op de website gezet.

Metalen kunst

YronArt is een bedrijf wat unieke metalen kunstwerken maakt. Uniek betekend in dit geval dat er van ieder object maar 1 is gemaakt.

Voor dit originele bedrijf mochten wij de website maken: yronart.com. Neem gerust een kijkje op deze website. De website heeft een overzicht van alle kunstwerken met bijbehorende beschrijving. Uiteraard is er ook een verkoopoptie aan de website toegevoegd. Je kan dus direct je kunstwerk bestellen.