Project-tag: <span>drukwerk</span>

Flyer voor Eclips kinderopvang

De Eclips heeft Studio Eight gevraagd om een spetterende flyer te maken. Het doel van de flyer: mensen laten zien hoe leuk het wel niet is op de kinderopvang bij de Eclips. En dat je wel heel veel activiteiten op deze opvang heb. Voor de kleintjes maar zeker ook voor de wat oudere kinderen die na school nog niet naar huis gaan.

Suppen maar

Voor Cup of Sup, dé sup-specialist van Noord-Holland heeft ons gevraagd om alle specialiteiten van de sup-school op een flyer weer te geven. Dus dat hebben we ook gedaan. Het logo Cup of Sup is kleurrijk vanzelfsprekend om ook deze kleuren terug te laten komen in de flyer en het visitekaartje.

Als extra beeldelement hebben we de sup-familie toegevoegd. Je kan namelijk van jong tot oud, alleen of met een groep terecht bij de sup-school!

Jump high!

Jump.City. Veel uitleg heeft het niet nodig zo op het eerste gezicht. Maar als je niet alleen een trampolinepark bent, maar ook jump-lessen verzorgt. Of denk aan kinderfeestjes, discoavonden, mini jump en feestjes in alle soorten en maten kan verzorgen. Dan is een uitgebreide flyer wel op zijn plaats.

Alle informatie over JumpCity staat in deze folder. Dat Jump.City hét Mega Coole Indoor Trampolinepark van Noord Holland is hoeven we niet uit te leggen.

Het gebruik van het juiste beeldmateriaal in combinatie met kleurgebruik zorgt ervoor dat in een oogopslag duidelijk is welke informatie je waar kunt vinden. Eenvoud.

Deze folder kun je uiteraard gewoon meepakken bij de balie van Jump.City!

Alle specificaties op een rijtje:
• A5 formaat
• Harmonica vouw
• 8 pagina’s
• full colour