Project-tag: <span>full colour</span>

Flyer voor Eclips kinderopvang

De Eclips heeft Studio Eight gevraagd om een spetterende flyer te maken. Het doel van de flyer: mensen laten zien hoe leuk het wel niet is op de kinderopvang bij de Eclips. En dat je wel heel veel activiteiten op deze opvang heb. Voor de kleintjes maar zeker ook voor de wat oudere kinderen die na school nog niet naar huis gaan.

Suppen maar

Voor Cup of Sup, dé sup-specialist van Noord-Holland heeft ons gevraagd om alle specialiteiten van de sup-school op een flyer weer te geven. Dus dat hebben we ook gedaan. Het logo Cup of Sup is kleurrijk vanzelfsprekend om ook deze kleuren terug te laten komen in de flyer en het visitekaartje.

Als extra beeldelement hebben we de sup-familie toegevoegd. Je kan namelijk van jong tot oud, alleen of met een groep terecht bij de sup-school!

Opbergen

De eenvoud van het opbergen. Bij veel bedrijven gaat alles digitaal in de cloud. En natuurlijk is dat verstandig. Maar er is ook nog steeds veel vraag naar opbergmappen of ook wel offertemappen genoemd. Het voordeel van deze mappen is dat je alle documentatie eenvoudig bij elkaar kan houden.

Met de huisstijl en de visie van het bedrijf in onze achterhoofd, hebben wij deze opbergmap ontworpen. Het beeldgebruik is allesomvattend.

• full colour drukwerk
• afgewerkt met laminaat voor een langere levensduur
• vuldikte van 2 mm

Hangverpakking

Verpakkingen zijn eindeloos in vorm. Hoe leuk is het dan om een verpakking te maken die net even anders is dan de traditionele doos-verpakking.

Voor deze opdracht hebben we de fotografie en de opmaak verzorgt. Een spoedklus, de drukker in het buitenland zat namelijk op hete kolen te wachten voor de drukpers.

Het model was, na wat telefoontjes, snel gevonden. En nog in de buurt ook. Binnen 2 dagen was de fotografie en de opmaak van de verpakking gerealiseerd.