Project-tag: <span>lezen</span>

De Bolle Buik, een begrip in Heerhugowaard

De Bolle Buik hier kun je je als gezin een hele dag vermaken! Beginnen in de speeltuin waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Tussendoor een potje midgetgolfen en de dag eindigen met een smakelijke pannenkoek.

De website van De Bolle Buik was toe aan een nieuwe vormgeving. Het interieur van het restaurant en de bar hebben in 2019 al een metamorfose ondergaan, dus de website kon niet achterblijven.

Omdat De Bolle Buik zoveel te bieden heeft is er goed nagedacht over welke pagina’s nu echt belangrijk zijn. Wat willen mensen weten die de website bezoeken. Dat was het uitgangspunt. En uiteraard hebben we zoveel mogelijk informatie op de website gezet.

de kunst van holding space

De kunst van holding space is een vertaling van het boek the art of holding space met een vernieuwde omslag en opmaak van het binnenwerk. Geïnspireerd op het originele boek van Heather Plett.

de kunst van holding space
de kunst van holding space

Het is altijd een eer om een boekvertaling een kleine twist te geven in de opmaak. De twist in de omslag van de kunst van holding space vind je in het kleurgebruik, lettertype en de optimale leesbaarheid. Uiteraard heeft het binnenwerk ook een update gekregen en is het vriendelijker om te lezen door het gebruik van een grotere interlinie. De omslag is voorzien van 2 gekleurde flappen.

• 344 pagina’s
• softcover voorzien van flappen
• binnenwerk zwart wit met illustraties

Het boek de kunst van holding space kun je bestellen bij de uitgever of bij bol.com.
Lees je liever een boek met een e-reader? De kunst van holding space is ook verkrijgbaar als ebook.

Jump high!

Jump.City. Veel uitleg heeft het niet nodig zo op het eerste gezicht. Maar als je niet alleen een trampolinepark bent, maar ook jump-lessen verzorgt. Of denk aan kinderfeestjes, discoavonden, mini jump en feestjes in alle soorten en maten kan verzorgen. Dan is een uitgebreide flyer wel op zijn plaats.

Alle informatie over JumpCity staat in deze folder. Dat Jump.City hét Mega Coole Indoor Trampolinepark van Noord Holland is hoeven we niet uit te leggen.

Het gebruik van het juiste beeldmateriaal in combinatie met kleurgebruik zorgt ervoor dat in een oogopslag duidelijk is welke informatie je waar kunt vinden. Eenvoud.

Deze folder kun je uiteraard gewoon meepakken bij de balie van Jump.City!

Alle specificaties op een rijtje:
• A5 formaat
• Harmonica vouw
• 8 pagina’s
• full colour