Grafische projectbegeleiding

Heb je te veel communicatieprojecten op je bureau liggen? Kom je in tijdnood? Wij kunnen je ondersteunen of projecten voor jouw bedrijf begeleiden. Projectbegeleiding in de grafische wereld.

We kennen het allemaal wel, stapels papieren die je bureau overstijgen. Geen zicht meer op de planning, of juist wel waardoor je het gevoel bekruipt hoe je het toch allemaal voor elkaar moet gaan krijgen. Kortom misschien heb je wel teveel op je spreekwoordelijke bord liggen. Dan kun je ons inschakelen.

Waar kun je ons voor inschakelen?
Zoals je op de website kunt lezen zijn wij van veel markten thuis. We kunnen natuurlijk complete projecten voor je gaan begeleiden van A tot Z. Maar misschien heb je alleen maar hulp nodig bij opmaak of design van een eenmalige opdracht. We zetten onze krachten voor je op een rij.

adobe programma's

Ontwerp en opmaak
Voor alle communicatie uitingen kun je bij ons terecht. Dat kan zijn een ebook, magazine, verpakking etc. Vertel ons wat de opdracht is en wij voeren het uit. Van ontwerpfase tot eindproduct. Neem contact met ons op en leg jouw opdracht of vraagstuk bij ons neer.

Nieuwsbrieven
Heb je nieuws voor je klanten dan wil je dat zo snel mogelijk laten weten. Geef ons alle informatie in een aantal woorden en wij maken voor jou een nieuwsbrief met tekst en beeld.

Magazine
Tijdens de vergaderingen komt steeds vaker naar voren dat een magazine misschien toch wel een goed middel kan zijn voor jouw klanten. Wij nemen het uit handen en zorgen voor de interviews, het beeldmateriaal, maken het magazine in de huisstijl. Verzorgen het hele traject. Uiteraard in overleg.