Webdesign

Webdesign

Een website is onmisbaar in dit digitale tijdperk waar we ons in bevinden. Wij kunnen je helpen met de opbouw van een WordPress website. Aan het einde van het traject ben jij degene die alle ins en outs weet van jouw website. En… kun je hem dus ook zelf bijhouden met informatie die jij wilt delen met je bezoekers. Uiteraard kunnen wij dit ook voor je doen! 

Wij vertalen jouw idee naar een passend online concept. Elke website is uniek en heeft zijn eigen boodschap. Een WordPress website kan worden gebouwd met een kant-en-klaar thema. Maar is uiteraard ook aan te passen aan jouw wensen.

Onderhoud
Een website bouwen is een tijdrovende klus die wij jou graag uit handen willen nemen. Maar daarna als de website klaar is en online staat, is het mogelijk dat wij jou alles leren over je eigen website.

Hoe pas je de teksten aan? Hoe maak je een extra pagina? De beeldbank, hoe hou je die optimaal? Allemaal onderwerpen die aan bod komen als je bij ons de website laat maken en je zelf het onderhoud gaat doen. Het onderhoud kun je dus helemaal zelf doen. Uiteraard staan wij altijd klaar bij vraagstukken waar je echt niet uitkomt.