Specialiteiten

Wij houden van eenvoud aangevuld met creativiteit. No-nonsens. Hieronder vind je een overzicht van alle specialiteiten die we in huis hebben. Wij helpen je graag om jouw bedrijf zichtbaar te maken.

Creatie en opmaak

Van een logo ontwerp tot een creatieve aanvulling op de huidige communicatiemiddelen of huisstijl. Passend bij de doelgroep en uitstraling van jouw bedrijf. Dat kan een advertentie zijn maar ook een verpakking, flyer, boek of…

Ebooks en Amazon

De e-readers zijn niet meer weg te denken. Wij maken van de gedrukte versie een prachtig e-book met of zonder beeld. Wil je je boek verkopen via Amazon? Ook dat is geen probleem. Wij zijn gespecialiseerd in het maken en aanleveren van e-books speciaal voor het Amazon verkoopkanaal. 

Social Media

Gebruik je social media om je doelgroep te bereiken? Wil je een social media campagne inzetten voor bv. een nieuw product, nieuwe dienst of je bedrijf promoten? Wij helpen je graag met het opzetten van een campagne en maken desgewenst een complete social media planning voor jouw bedrijf, product of dienst!

Webdesign

Een website is onmisbaar in dit digitale tijdperk. Wij kunnen je helpen met de opbouw van een WordPress website. Aan het einde van het traject ben jij degene die alle ins en outs weet van jouw website. En kun je hem dus ook zelf bijhouden met informatie die jij wilt delen. Uiteraard kunnen ook wij dit voor je doen! 

Projecten

Heb je te veel communicatieprojecten op je bureau liggen? Kom je in tijdnood? Wij kunnen je ondersteunen of projecten voor jouw bedrijf begeleiden.

Fotografie

Oog voor beeld en compositie. Fotografie is een vak dat weten wij heel goed. Maar ook dit is een van de dingen die we doen. Foto’s maken of de juiste beeldbankfoto’s selecteren voor jouw project, folder of magazine. Na een goed gesprek weten wij wat de bedoeling is en maken of zoeken wij het beeld wat je nodig hebt.  

Tekst

Pakkende teksten of juist informatief? Voor je website of magazine? Ieder bedrijf heeft zijn eigen tekstuele kenmerk. Groeien de interview afspraken boven je hoofd of misschien wil je je gewoon focussen op je eigen specialiteit. Wij nemen de druk bij je weg.