Boeken

Ik lees graag. Hoe leuk is het dan om ook zelf boeken te mogen ontwerpen? Ieder boek op deze pagina heb ik ook zelf gelezen. Voor mij dé manier om het ontwerp aan te sluiten bij het boek.


Lees jij ook graag? Wie weet staat er tussen deze ontwerpen wel een boek wat je graag zou willen lezen. Bij ieder ontwerp staat aangegeven waar je het boek kan bestellen. Ik hoor dan uiteraard graag wat je van het boekontwerp vindt! Makkelijk leesbaar, verrassend, passende beelden, inspirerend…

Systemisch Bullet Journal

Niet een gewoon Bullet Journal. Dit Journal staat vol met inspirerende uitspraken van systemisch werkers. Bij iedere uitspraak staat een illustratie. Laat jouw gedachte de vrije loop gaan.

Ideaal om al je ideeën, aantekeningen, leermomenten en reminders kwijt te kunnen!

Hier kun je jouw journal bestellen. Ook leuk om cadeau te doen.


Tao en de kunst van familieopstellingen

Een tijdloos boek en dito vormgeving. Het neemt je mee in de weg van het ontwikkelen van je innerlijke houding.

De cover van het boek heeft een mooie spot-uv over de subtiele illustratie. Een warme rode kleur staat centraal in dit boek van 224 pagina’s. Vol met uitspraken en citaten die allen duidelijk geaccentueerd zijn.

Bij dit boek was het de uitdaging om van de vele verschillende teksten een mooi geheel te maken.

Hier kun je het boek bestellen.

Ik doe het!

Het leven houdt niet op bij zestig. Sterker nog, het lijkt opnieuw te beginnen. De senioren in dit boek nemen je mee naar hun dromen. Verhalen van mensen die op latere leeftijd hun droom hebben verwezenlijkt. Dat is toch eigenlijk de droom van ons allemaal?

Dit boek staat vol met mooie foto’s van de personen achter de verhalen.

Een leuk en inspirerend boek.


Mijn werk mijn leven

Dit si het boek van Bert Hellinger wat je gelezen moet hebben. Zijn levensverhaal is boeiend maar de inzichten die hij heeft opgedaan door familieopstellingen zijn het grootste geschenk.

Een opmaak van een leesboek. Met in het midden van het boek een katern vol met foto’s.

Hier kun je het boek bestellen.