E-book en Amazon Kindle boeken

E-book en Amazon Kindle boeken

De e-readers zijn niet meer weg te denken. Geen extra koffer mee op vakantie voor al je boeken maar gewoon op je e-reader. Wij maken van ieder fysiek boek een prachtig e-book. Dit e-book kun je vervolgens aanbieden op je eigen website of via andere verkoopkanalen. Wil jij je boek verkopen via Amazon? Ook dat is geen probleem. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van e-books speciaal voor het Amazon verkoopkanaal, de zogenaamde Kindle boeken. De e-books voor Amazon zijn geschikt voor de Kindle readers, maar natuurlijk ook voor andere e-readers.

Lees jij liever op je tablet of heb je graag een boek in je handen? Mijn eigen favoriet is toch wel een echt gedrukt boek. Pagina’s omslaan of weer even terugbladeren dat is wat ik mis bij e-books. Dat neemt niet weg dat ik wel met veel plezier ebooks maak.

Deze boeken zijn tevens verkrijgbaar als e-book, Moeiteloos Ondernemen heeft tevens een Kindle versie op Amazon

E-book of Kindle e-book?

Een e-book die je vanaf je eigen website kan aanbieden of via bol.com daar zijn epub bestanden uitermate geschikt voor. Een ebook is een digitaal boek dat gelezen kan worden op een e-reader, computer, iPad of smartphone. Het kan hier gaan om de digitale versie van een boek, maar ook om een tekst die alleen voor digitaal gebruik geschreven is.

Tegenwoordig komt het ook vaak voor dat schrijvers/uitgevers hun boek via Amazon willen verkopen. Voor Amazon gelden er andere regels. Zij maken gebruik van hun eigen ebook-systeem, Kindle. Een ander kunstje dan een epub maken! Maar ook dit kunstje doe ik gewoon!

Ook voor Amazon maak ik ebooks! Amazon is het ideale verkoopkanaal voor Engelse boeken. Hoe gaaf is het, jouw boek, vertaald naar het Engels, dat gewoon in een ander continent gelezen wordt.
Neem contact op en ik vertel je graag welke optie voor jouw manuscript geschikt is.