Project Category: Diverse projecten

Neck Pillow verpakking

Voor de Neckpillow van Dooky verzorgde we de opmaak en fotografie. De nekpillow is ideaal voor je kind(eren) tijdens lange autoritten. Geen onnatuurlijke houding meer. Rustig en comfortabel in de auto zitten en lekker een dutje doen.

Jump.City Folder

Lets Jump!

Jump.City is het mega coole indoortrampolinepark van Heerhugowaard. Springen op trampolines is heel erg leuk maar ook nog eens heel gezond.  De combinatie van sport en fun maakt dat Jump.City leuk is voor iedereen.

Wij maakte voor Jump.City deze folder. Vol met informatie over vrij springen, minijump voor de kleintjes, freerunlessen, feestjes en natuurlijk de discoavond. Een verrassende folder waar je echt alle informatie kunt vinden over Jump.City.

Eclips flyer

Kindcentrum Eclips in Heerhugowaard is in 2016 gestart. Ze hebben Studio Eight gevraagd om het logo te ontwerpen en flyers om iedereen in Heerhugowaard op de hoogte te stellen van het nieuwe kindcentrum.

Eclips kindcentrum

Stressballen

Stress! Daar hebben we allemaal wel eens last van. Bij Wassink Autogroep weten ze er alles van. Voor een leuke gimmick op de beurs hebben wij de stressballen voor ze verzorgt.

Ook een leuke gimmick nodig voor de beurs? Neem contact met ons op.

Senza menubordje

Senza Leuk en Lekker heeft een terras buiten. Wil je iets bestellen dan kan dat vanaf dit menukaartje!

Roll up banners

Roll-up bannersEen heel fijn communicatiemiddel is natuurlijk de Roll-up banner. Wij maakte de afgelopen jaren talloze banners.

Hieronder een kleine greep uit de ontwerpen.

Heb je een banner nodig? Neem dan eens contact met ons op.

Cup of Sup – supschool

Supschool Cup of Sup is gevestigd in Broek op Langedijk. Onder leiding van Jennifer sup je door het duizend eilandenrijk. Wij maakte het ontwerp voor de visitekaartjes en maakte een flyer.

advertentie: Villa Kakelbont Kinderopvang

Bij ons zijn spoedklusjes geen enkel probleem! In de ochtend een aanvraag voor ontwerp en opmaak voor een advertentie. In de middag, uiteraard na akkoord opdrachtgever, ontvangt de uitgever de advertentie in de mailbox voor plaatsing.

logo ontwerp: Logeerpret

Een nieuw bedrijf vraagt om een nieuw logo en daar horen ook visitekaartjes bij. De naam: Logeerpret

Met veel plezier hebben wij het logo ontworpen. Met kernwoorden als plezier, logeren, slapen, feestje, gezelligheid en kinderen zijn we aan de slag gegaan.

Uiteraard hoort er bij een nieuw bedrijf ook visitekaartjes.

Nieuwsgierig naar wat logeerpret kan bieden voor jouw kind? Neem een kijkje op www.logeerpret.nl