Project-tag: website

Website Autoservice Zwanenburg

Autoservice Zwanenburg uit Obdam heeft Studio Eight gevraagd om een nieuwe website te maken. De website verteld de bezoeker heel eenvoudig wat Autoservice Zwanenburg te bieden heeft. De contact gegevens zijn eenvoudig en snel op de website te vinden.

Website van Morese Tuning, motorenrevisie

Morese Tuning uit Opmeer was toe aan een update van de website. Op zich niet zo gek, de website dateerde nog uit het jaar 1999. Klanten van Morese Tuning weten het bedrijf als sinds de oprichting te vinden. De specialisatie van het bedrijf is heel duidelijk. Wij hebben een overzichtelijke website gemaakt waarbij de specialisaties makkelijk te vinden zijn. Alle foto’s spreken voor zich en zijn gemaakt in de werkplaats om een zo realistisch beeld te geven.

Metalen kunst

YronArt is een bedrijf wat unieke metalen kunstwerken maakt. Uniek betekend in dit geval dat er van ieder object maar 1 is gemaakt.

Voor dit originele bedrijf mochten wij de website maken: yronart.com. Neem gerust een kijkje op deze website. De website heeft een overzicht van alle kunstwerken met bijbehorende beschrijving. Uiteraard is er ook een verkoopoptie aan de website toegevoegd. Je kan dus direct je kunstwerk bestellen.