Projecttype: <span>Belettering</span>

Welkom bij De Parel

De Parel, een school voor speciaal onderwijs, revalidatie en zorg. Met een nieuwe huisstijl wil je natuurlijk ook gezien worden. De ingang van de school is duidelijk aangegeven. Daarbij kon de receptiebalie niet overgeslagen worden. De ingang is voorzien van een gevelbord van forex materiaal, weersbestendig! De balie van de receptie heeft een eenvoudige belettering gekregen.

Kindcentrum Eclips

Kindcentrum Eclips zichtbaar voor ouders en kinderen

Zoek jij een opvanglocatie in Heerhugowaard voor je kind? Kindcentrum Eclips in Heerhugowaard is een opvanglocatie voor kinderen van 0-12 jaar. De locatie wordt gedeeld met een dependance van een basisschool. Het gebouw heeft dus meerdere ingangen. Door middel van goed zichtbare borden hebben we voor iedereen zichtbaar gemaakt waar nu precies de ingang is.

logeerpret

Logeerpret rijdt zichtbaar rond

Stichting Logeerpret rijdt hun kinderen iedere dag naar school. Hoe mooi is het dan om zichtbaar en in stijl rond te rijden? Eerder maakte we het logo ontwerp voor Logeerpret. Dit was dan ook het uitgangspunt. Al met al een super vrolijk ontwerp geworden!

stichting logeerpret belettering
In stijl op pad!

Autoservice Zwanenburg belettering wagenpark

Onmisbaar als je een bedrijf hebt, belettering! Op een auto, vrachtwagen of bus het is geen enkel probleem.

Voor Autoservice Zwanenburg hebben wij onderstaande belettering gemaakt voor het wagenpark.

Ook de auto’s voor het driften konden niet achterblijven. Hier hebben we gekozen voor iets meer opvallende kleur. Want als je zo snel voorbij de tribune race moet je natuurlijk wel zichtbaar zijn. Een ongelukje zit in een klein hoekje natuurlijk. Bij schade aan de belettering wordt deze natuurlijk weer bijgewerkt waar nodig.