Projecttype: <span>boeken</span>

de kunst van holding space

De kunst van holding space is een vertaling van het boek the art of holding space met een vernieuwde omslag en opmaak van het binnenwerk. Geïnspireerd op het originele boek van Heather Plett.

de kunst van holding space
de kunst van holding space

Het is altijd een eer om een boekvertaling een kleine twist te geven in de opmaak. De twist in de omslag van de kunst van holding space vind je in het kleurgebruik, lettertype en de optimale leesbaarheid. Uiteraard heeft het binnenwerk ook een update gekregen en is het vriendelijker om te lezen door het gebruik van een grotere interlinie. De omslag is voorzien van 2 gekleurde flappen.

• 344 pagina’s
• softcover voorzien van flappen
• binnenwerk zwart wit met illustraties

Het boek de kunst van holding space kun je bestellen bij de uitgever of bij bol.com.
Lees je liever een boek met een e-reader? De kunst van holding space is ook verkrijgbaar als ebook.

Veldwerk

Veldwerk

Een boek met een gouden randje. Waarom? Ik leg het je graag uit:

Veldwerk is een boek waarin 32 opstellers uit Nederland, België en Duitsland hun kennis en ervaring delen. De uitdaging van dit boek zat in het feit dat het uit veel verschillende onderdelen bestond maar toch een geheel moest gaan vormen.

Gebruik van beeld was hier leidend. Ongeveer 140 zwart wit beelden waren er nodig voor dit boek. Een beeld zoeken wat passend was bij het thema van iedere opstelling was een hele klus. Uiteindelijk hebben we een prachtig product neergezet. Eentje om trots op te zijn!

• 204 pagina’s
• zwart met steunkleur
• 32 opstellers delen hun formats
• 9 opleiders van opstellers vertellen hoe ze het doen

Moeiteloos Ondernemen

De onderstroom van je bedrijf. Dat is waar dit boek over gaat. In dit boek leert de auteur, Martijn Meima, je in 6 succesversnellers hoe het er aan toe gaat op de onderstroom. En hoe je dit kunt inzetten om je bedrijf succesvol te laten zijn.

Moeiteloos Ondernemen

Ieder boek wat ik maak heb ik ook zelf gelezen. Zo pak ik het gevoel op wat de auteur wil laten voelen aan jou als lezer. Vooral als er met beeld gewerkt gaat worden is dat belangrijk.

De 6 succesversnellers beginnen met een beeld. Met de steunkleur groen zijn de onderscheidende elementen in het boek gevormd.

• 176 pagina’s
• zwart met steunkleur
• hardcover (Engelse vertaling verkrijgbaar als softcover)
• cover is voorzien van een UV-lak

Opvoedopstellingen

Opvoedopstellingen

Studio Eight mocht de herziene versie een nieuw ontwerp en opmaak geven.

Dit boek van Marianne Langemeijer is een geheel herziene versie van de oorspronkelijke uitgave in 2011. De omslag is full colour. De individuele werkwijze laat ouders aan den lijve ervaren welke dynamieken verstoord zijn. Hiermee wordt de kern geraakt en zullen gezinsvraagstukken voor eens en altijd opgelost worden.

Dit praktische boek is bedoeld voor professionals die met ouders en hun kinderen werken en die systemisch werken willen inzetten zoals bijvoorbeeld kindercoaches, orthopedagogen, jeugdwerkers, gezinscoaches en kinderpsychologen.

• binnenwerk uitgevoerd in zwart met 1 steunkleur
• ieder hoofdstuk begint met een zwart wit foto
• handige legenda op de coverflappen
• 192 pagina’s die jou de onderliggende dynamiek in een gezin laat zien

Tao en de kunst van familieopstellingen

omslag Tao
De omslag heeft een vernislaag waardoor de structuur mooi oplicht

Studio Eight verzorgde de vormgeving en opmaak van dit boek. Een tijdloos boek en dito vormgeving. Het neemt je mee in de weg van het ontwikkelen van je innerlijke houding en hoe deze ten dienste te stellen van het opstellings- en helingsproces van de cliënt. Verrassende elementen in het boek zorgen er voor dat het prettig leest. 
Tao en de kunst van familieopstellingen – Elmer Hendrix

uitgeverij
Het Noorderlicht – website

Ik doe het! Inspirerend boek

ik doe het

Het leven houdt niet op bij zestig. Sterker nog, het lijkt opnieuw te beginnen, getuige de levenslustige senioren in dit boek. IK DOE HET! staat vol met verhalen van mensen die hun dromen verwezenlijken op latere leeftijd. Dromen, groot of klein, die altijd al `sudderden’, maar die nog niet waren gerealiseerd. Herkenbaar? Nieuwsgierig? Het boek IK DOE HET! is er voor iedereen die zich oriënteert op een nieuwe impuls in het leven, of ervan droomt. IK DOE HET! is een initiatief van Mireille Goedkoop (1973) en Michiel van der Ham (1966).

• Studio Eight verzorgde de vormgeving en opmaak van dit bijzondere boek.
• Inspirerend boek met verhalen en mooie foto’s

ISBN: 9789081713719

Mijn werk mijn leven

Studio Eight verzorgde de vormgeving en opmaak van dit boek. Dit is het boek van Bert Hellinger dat je gelezen moet hebben. Zijn levensverhaal is boeiend maar de inzichten die hij heeft opgedaan door familieopstellingen zijn het grootste geschenk.

Mijn werk mijn leven – Bert Hellinger

uitgeverij
Het Noorderlicht – website

• paperback
• 272 pagina’s
• in de kern een foto overzicht van zijn leven

Systemische Bullet Journal

Een feestje was het! Dit leuke maar ook inspirerende Bullet Journal hebben we met veel plezier gemaakt. Ideaal om al je ideeën, aantekeningen, leermomenten, reminders, etc. kwijt te kunnen maar toch overzichtelijk bij elkaar te houden. Het journal is geïllustreerd met 50 inspirerende tekeningen en uitspraken van systemisch werkers.

Het oranje boekband en leeslint maken het boek helemaal af!

Bullet Journal vol met inspirerende quotes en tekeningen