Projecttype: <span>Websites</span>

De Bolle Buik, een begrip in Heerhugowaard

De Bolle Buik hier kun je je als gezin een hele dag vermaken! Beginnen in de speeltuin waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Tussendoor een potje midgetgolfen en de dag eindigen met een smakelijke pannenkoek.

De website van De Bolle Buik was toe aan een nieuwe vormgeving. Het interieur van het restaurant en de bar hebben in 2019 al een metamorfose ondergaan, dus de website kon niet achterblijven.

Omdat De Bolle Buik zoveel te bieden heeft is er goed nagedacht over welke pagina’s nu echt belangrijk zijn. Wat willen mensen weten die de website bezoeken. Dat was het uitgangspunt. En uiteraard hebben we zoveel mogelijk informatie op de website gezet.

unalzorg

UnalZorg

Voor UnalZorg heb ik meegedacht achter de schermen over het logisch indelen van de website. Door middel van pictogrammen is het voor de bezoeker duidelijk waar hij/zij moet zijn.

Veilinghuis De Zwaan

Veilinghuis De Zwaan

Voor Veilinghuis De Zwaan heb ik in samenwerking met Netaffairs het ontwerp van de website voor Veilinghuis De Zwaan gemaakt. Een fijne samenwerking met Netaffairs, deze heeft de website gebouwd en ingericht.

Website Autoservice Zwanenburg

Autoservice Zwanenburg uit Obdam heeft Studio Eight gevraagd om een nieuwe website te maken. De website verteld de bezoeker heel eenvoudig wat Autoservice Zwanenburg te bieden heeft. De contact gegevens zijn eenvoudig en snel op de website te vinden.

Website van Morese Tuning, motorenrevisie

Morese Tuning uit Opmeer was toe aan een update van de website. Op zich niet zo gek, de website dateerde nog uit het jaar 1999. Klanten van Morese Tuning weten het bedrijf al sinds de oprichting te vinden. De specialisatie van het bedrijf is namelijk heel duidelijk en heeft dus echt een gerichte doelgroep.
Wij hebben een overzichtelijke website gemaakt waarbij de specialisaties makkelijk te vinden zijn. Alle foto’s spreken voor zich en zijn gemaakt in de werkplaats om een zo realistisch beeld te geven.

Metalen kunst

YronArt is een bedrijf wat unieke metalen kunstwerken maakt. Uniek betekend in dit geval dat er van ieder object maar 1 is gemaakt.

Voor dit originele bedrijf mochten wij de website maken: yronart.com. Neem gerust een kijkje op deze website. De website heeft een overzicht van alle kunstwerken met bijbehorende beschrijving. Uiteraard is er ook een verkoopoptie aan de website toegevoegd. Je kan dus direct je kunstwerk bestellen.